Проект «Добрі справи для найменших» у “Купаві”

19.02.2018

У “Купаві” з 12.02 по 16.02. 2018 року стартував проект «Добрі справи для найменших» присвячений Дню спонтанного прояву доброти.  У рамках реалізації проекту протягом тижня з дітьми були організовані і проведені цікаві форми роботи, а саме:
– заняття, морально-етичні бесіди «Хвилинка-доброти» за тематикою: «Я друга не залишу у біді», «Не будь осторонь, коли тваринам погано», «Не залишайся байдужим»;
– виставка малюнків: «Ми відповідальні за тих, кого приручили»;

– онлайн-конкурс «Кумедні пригоди мого улюбленця» – це реальні історії з життя тварин наших вихованців. Щодня нова історія, щодня нові емоції… Конкурс ще триває..

За підтримки Сумського товариства захисту тварин у закладі були проведені наступні акції:
– акція «Плекаємо милосердність у кожному серці»(збір речей: книги, вазочки, біжутерія, іграшки, настільні ігри, Hend-mаde, сувеніри). Речі булипередані організаторам зимового фестивалю «Друг з притулку». Усі зібрані речі та виручені кошти були передані Сумському товариству захисту тварин.
– акція «Допоможи другу з притулку» (збір речей: їжа, ліки, амуніція, іграшки для собак).

Вдалим завершенням проекту, присвяченому Дню спонтанного прояву доброти “Добрі справи для найменших” стало театралізоване дійство за участі вихователів і дошкільнят “Купави” ” та благодійний ярмарок-продаж “Добра нам вистачить на всіх”. Усі виручені кошти передані Сумському товариству захисту тварин. Приємним моментом для чотирилапих із притулку стало те, що деякі з них знайшли сім’ї, де отримають любов та турботу.