Яскраві моменти Олімпійського тижня!

13.09.2017

Надвечір’я п’ятниці 07.09.2017 р. для «Купави» стало захоплюючим і незабутнім. У рамках Олімпійського тижня весь наш дружній колектив об’єднався із малюками та батьками у велику спортивну сім’ю, організувавши захоплюючу подорож у світ природного ландшафту лісового масиву «Басівський»! Естафети, конкурси, спортивні ігри, запальні танці на лоні природи «приправлені» смачним, поживним і колоритним українським кулішем, додали сили, енергії, ще більш об’єднавши між собою всі ланки навчально-виховного процесу.

баси баси 1

Діти старшої групи “Ромашка” відвідали Водно-веслувальну базу, яка розташована на мальовничому березі Псла. Тренер-викладач, майстер спорту, чемпіон України з гребного спорту С.Л.Коваленко познайомив малят із особливостями цього виду спорту. Діти мали змогу побачити, де і як тренуються спортсмени, відвідали музей слави, де зібрані численні нагороди, побували в тренажерній кімнаті та басейні.

база база 1

Діти групи компенсуючого типу “Барвінок” і “Незабудка” теж були активними учасниками Олімпійського тижня. У рамках якого відвідали Алею Олімпійської слави. Під час прогулянки мали змогу побачити портрети славетних олімпійських чемпіонів, уродженців Сумщини. Вихователі розповіли малятам про спортивні досягнення земляків.

алея алея 1

Для дітей старших груп дитсадка було проведено тематичне заняття “Що таке Олімпійські ігри”, на якому дошкільники мали змогу познайомитися з історієї виникнення Олімпіських ігор, традиціями, символами та олімпійськими видами спорту. Малята із цікавістю переглянули мультфільм “Як козаки олімпійцями стали”. І відвідали урочистий міні-музей “Спортивні досягнення “Купави””.заняття-музей

Тема Олімпійських ігор не залишила байдужими і батьків “Купави”. Спільно зі своїми дітьми вони були залучені до участі у створенні виставки “Олімпіада у малюнках”, принесли селфі для фото-стенду під гаслом “Ми – спортивна сім’я”, а також надали грамоти, дипломи, кубки та медалі для створення експозиції “Спортивні досягнення “Купави””. Висловлюємо щиру подяку всім, хто прийняв активну участь в цій акції.

виставка

виствка 2 музей 2 музей музей 3