Керівник зображувальної студії розвиває

БІДНА Світлана Петрівна

Спеціаліст вищої категорії, звання “вихователь-методист”

Педагогічний стаж – 34 роки

За сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, творчий підхід до вирішення завдань у галузі художньо-естетичного виховання та участь у різноманітних конкурсах Бідна Світлана Петрівна була неоднаразово відзначена подяками та нагороджена грамотами   управління освіти і науки Сумської міської ради та Сумської обласної державної адміністрації, почесною грамотою Міністрества освіти і науки.

       В умовах сучасного динамічного суспільства освіта вимагає постійної творчої активності, особливо зростає значення творчої ініціативи педагогів у пошуку нової стратегії і тактики демократизації і гуманізації педагогічної діяльності. Впровадження нових програм потребує  нових підходів до виховання, розвитку, реалізації інноваційних напрямків  у педагогічній діяльності та художньо – естетичному, креативному розвитку зокрема. Саме через художньо – естетичний та креативний розвиток, включаючи нетрадиційні техніки зображувальної діяльності можна зацікавити малят, розкритиїх творчий потенціал, спонукати до фантазування, творення неповторної казкової атмосфери, гармонії  з оточуючим світом  та власним «я».

       Надаючи перевагу  експериментуванням з різними нетрадиційними техніками, завданнями творчого характеру, ми виховуємо у дошкільнят інтерес до складних завдань (практичних, інтелектуальних, комунікативних), бажання виконувати їх самостійно, творчо ризикувати, не боятися помилитися. 

             

 

 

 

 

Освітній проєкт міні-музей під відкритим небом “Світ чепурного українського села “