Тиждень психології у “Купаві”

13.05.2018

Тиждень психології розпочався прямою трансляцією з “Купави”

У рамках Тижня психології, що впевнено та зворушливо крокував в “Купаві”, вихованці, їхні батьки та педагоги переймалися почуттями емоційної насолоди та задоволення. Ранкові хвилини інтерв’ю дали заряд бадьорості не тільки дітлахам, а й їхнім батькам, які повідали таємниці боротьби із поганим настроєм.

Вечірнє дозвілля без гаджетів 

За допомогою  наших активні батьки, ідея втілилася в життя. Саме в цей вечір, наші малюки отримали насолоду від спілкування з батьками без гаджетів. Своїми враженнями поділилися батьки у коментарях.

Герої мультфільмів знайшли своїх справжніх друзів.

Гра “Разом буде веселіше” ще більше здружила та об’єднала дітлахів. Адже скласти пазл улюбленого мультфільму не так уже й просто, та ще коли треба виконати такі креативні завдання! Міні-дискотека з використанням веселих мелодій з мультфільмів стала фейєричним завершенням гри.

Парад колажів

Ось і добігає кінця Тиждень психології…
В закладі було проведено багато цікавих і різноманітних форм роботи. Заключним етапом цього тижня стало виготовлення яскравих колажів вихователями і дітьми всіх груп. Щиро сподіваємося, що наші зусилля, спрямовані на формування позитивного емоційного стану, не минуть дарма.