Тиждень толерантності

Тиждень толерантності у “Купаві” розпочався Днем посмішки, в рамках якого був проведений конкурс “Посміхнись мені”. Тримається інтрига щодо переможців…. Результати конкурсу будуть оголошені в кінці тижня. Ще було проведено свято для дітей молодшого дошкільного віку ” Хай звучить веселий сміх, щоб гарний настрій був в усіх”. У кожній групі лунав сміх, веселі жарти, адже обмін позитивними емоціями додає сили, творчості, гармонії. А наших малюків груп раннього віку розважали веселі клоуни з мильними бульбашками. Захопленню малечі не було меж. Тиждень толерантності триває, тому на дітлахів чекає безліч приємних сюрпризів.

MyCollages

Гра “Гео-кешинг” полонила сьогодні дітлахів “Бджілки”. Емблема толерантності старшої групи “зникла” через злого Пірата. Робінзон Крузо допоміг малятам та дав карту із маршрутами-станціями, відвідуючи які можна зібрати емблему. Але станції були не прості. На кожній із них чекали на дітей цікаві завдання, змагання, інтерактивні ігри, практична робота. Нелегка справа була успішно завершена, а частинку позитивних емоцій діти мали змогу подарувати іншим. Цікава гра триває… І чекає протягом тижня групи “Ромашка”, “Пролісок” і “Барвінок”.

MyCollages (1)

Конкурс “Посміхнись мені” широко відкрив переспективи творчих талантів педагогів, батьків, які від душі намагалися подарувати позитив, створивши цікаві колажі, малюнки, об’ємні композиції та викликати щирі посмішки на обличчях малюків, батьків, бабусь, дідусів та колег.
Адміністрація визначилася з переможцями конкурсу. Сюрприз чекає на креативних виконавців.

MyCollages (2)

Виховання добрих почуттів, правил “хорошого тону” на Балу ввічливості та можливість відчути себе в ролі казкових героїв залишило яскраві враження в дитячих душах. Король, королева, міністри, придворний лікар доклали всіх зусиль, щоб добрими словами і вчинками розтопити серця злого Вовка, лукавої Лисички, Змія Горинича. Казкова канва завжди переноситься на реальне життя, у якому є можливість переглянути власні негативні вчинки, отримавши щеплення ввічливості.

MyCollages (3)

Тиждень толерантності завершився, але хороші вчинки вже запрограмовані на далеку перспективу, на все життя. Яскравим вогником сьогоднішнього дня є вітання малят на іноземних мовах: японська, англійська, італійська, польська, французька, індійська… Оченята сяяли захпленням, адже це перші кроки ознайомлення із мовою іншої країни, культурою, традиціями. Все це вилилося у виготовлення цікавих та пізнавальних Лепбуків. Яскраві сторінки, над якими працювали дорослі і малеча – яскраві враження на все життя.