Музичний керівник зацікавлює

Іра

Сударенко Ірина Леонідівна 

Спеціаліст І категорії

Педагогічний стаж – 35 років

За сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, творчий підхід до вирішення завдань у галузі музично-естетичного виховання та участь у різноманітних конкурсах Сударенко І.Л. була неоднаразово відзначена подяками та нагороджена грамотами   управління освіти і науки Сумської міської ради та Сумської обласної державної адміністрації.

Музика – це мова почуттів. Вона не має кордонів і торкається найпотаємніших струн дитячої душі. Прищепити любов до неї покликані творчі, креативні, віддані справі фахівці. Саме такою є Ірина Леонідівна. Її заняття малята відвідують залюбки. Святкові ранки та розваги – справжнє шоу, а творчість педагога не має меж.

Оля

 Самофалова Ольга Анатоліївна

                                                                                    Спеціаліст

                                                                  Педагогічний стаж – 3 роки

Молодий спеціаліст, який багато в чому ще прагне досягти висот професіаналізму, постійно займається самоосвітою та вдосконаленням педагогічної майстерності. Зоряний час молодого спеціаліста ще попереду, але любов до професії і старанність обов’язково увінчається успіхом.

          Нікого непотрібно переконувати у важливості музичного виховання дітей дошкільного віку. Саме музика знаходить шлях до душі малюка, спонукає його до  самовираження, ознайомлює з навколишнім світом, розвиває особистісні якості. Якісна реалізація завдань музичного виховання у дошкільному навчальному закладі сприяє як художньо-естетичному розвиткові дітей, так і зміцненню їхнього психічного та фізичного здоров’я, розвиткові розумових та мовленнєвих здібностей, слугує соціально-моральному та емоційно-ціннісному зростанню особистості дитини.Творчий підхід музичного керівника у залученні малят до великої спадщини музичного мистецтва обов`язково відкриє для них цілий світ прекрасних відчуттів і думок та зробить їх духовно багатими. Завдяки музиці малюки побачать його у нових тонах і фарбах.

радимо та консультуэмомет-забез.

  

 логоритмика 1999999999999

 

6666666666пыс. кол.

 

111111