Купава інформує

Ми з гордістю радіємо перемогам усіх наших вихованців і випускників. Багато з них займаються спортом, вокалом, танцями, є учасниками художніх виставок та мають відзнаки. Ми впевнені, що зерна доброти та творчості, посіяні в “Купаві”, дають хороші сходи і позитивні результати.

У 2013 році вихованці є призерами 3-го місця в номінації «Капелюх, повний здоров’я» міського етапу VI міжнародного екологічного конкурсу «Здоров’я може бути смачним».

У 2013 році стали призерами 2-х других місць у міському етапі Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» (у номінаціях «Малюнок» та «Фотографія»).

У 2013 році вихованці «Купави» нагороджені двома грамотами видавництва «Світич» редакції журналу «Джміль» за два І місця у номінації «Образотворчість (комбінована техніка)» та два третіх місця у номінації «Образотворчість (квілінг)».

У 2013 році роботи вихованців гуртка «Мальовничий дивосвіт» була представлена на виставці «Сузір’я талановитих дошкільнят» у місті Києві.

У 2014 році вихованці закладу стали призерами міського етапу Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» (три других місця у номінаціях «Малюнок», «Фотографія» та третє місце у номінації «Твори декоративно-прикладного мистецтва»).

У 2014 році вихованці гуртка “Мальовничий дивосвіт” отримали подяку за участь у 42 Міжнародній виставці художніх творів дітей Лідіце (Чехія).


14 13 12 15

10 16 17 18
 

У 2010 році випускниця ДНЗ №13 «Купава» Баня Марія нагороджена грамотою Сумського Палацу дітей та юнацтва Клубу туристів-альпіністів ім. Є. Абалакова за зайняте третє місце у відкритій Першості клубу «Абалаковець» зі спортивного скелелазіння «Пам’яті вчителя» у 2-й віковій групі.

У 2014 році отримала Баня Марія посвідчення №21 в тому, що взяла участь у VI відкритому Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі – майстерні авторської пісні у м. Запоріжжя.

У 2014 році одержала Баня Марія диплом Всеукраїнського відкритого дитячо-юнацького фестивалю – майстерні авторської (бардівської) пісні у номінації «За поетичну образність» у м.Києві.

У 2014 році отримала Баня Марія диплом переможця конкурсу «Сучасне та майбутнє України», що проводився Сумським національним аграрним університетом.


24 21 23 20

У 2013 році випускниця «Купави» Кулик Анастасія була нагороджена дипломом Міжнародного фестивалю танцю «Мегаполіс» та стала золотим призером фестивалю танцювальної школи «АДОНІС».

У 2013 році Кулик Анастасія нагороджена дипломом Міжнародного фестивалю сучасної хореографії «NEPROSTO ТАНЦІ» під патронатом Міністерства культури України за 5 місце у Чемпіонаті України з танцювального шоу.

25   27
У 2013 році випускник Жоха Ярослав нагороджений двома дипломами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради за зайняте третє місце у відкритому чемпіонаті міста Суми з веслування на байдарках та каное серед юнаків 1998-1999 р.н. на дистанціях 200 м. та 1000 м.

У 2013 році нагороджений Жоха Ярослав дипломом управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації за третє місце у чемпіонаті Сумської області з веслування на байдарках та каное на дистанції 1000 м.

У 2014 році одержав Жоха Ярослав грамоти управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації за зайняте перше та третє місце у чемпіонаті Сумської області з веслування на байдарках та каное на дистанції 1000 м. та 200 м.

У 2014 році нагороджений Жоха Ярослав грамотами відділу у справах сім’ї молоді та спорту Сумської міської ради за перше та друге місце у відкритому чемпіонаті міста з веслування на байдарках та каное на дистанції 1000 м. та 200 м.

У 2014 році був відзначений Жоха Ярослав грамотою Міністерства освіти і науки Комітету з фізичного виховання та спорту за друге місце в обласних змаганнях з веслування на байдарках на дистанції 1000 м. серед юнаків.

2888

У 2013 році випускник Шкурко Максим нагороджений двома грамотами ДЮСШ за зайняті треті місця у змаганнях відкритої першості КЗ КДЮСШ «Фрунзенець» з гімнастики спортивної за програмою І – розряду.

У 2013 році нагороджений Шкурко Максим грамотою комунального закладу КДЮСШ №2 м. Суми за зайняте друге місце в першості КДЮСШ №2 зі спортивної гімнастики серед юнаків 2004 р. н.

У 2014 році відзначений Шкурко Максим дипломом комунального закладу КДЮСШ №2 м. Суми за зайняте друге місце в першості КДЮСШ №2 зі спортивної гімнастики серед юнаків 2004 р. н.

 

30

Випускницею нашого ДНЗ є Зінченко Анфіса – популярна актриса ТЮГ, а її маленька донечка Аліса, яка відвідує старшу групу “Ромашка” ДНЗ ” №13 “Купава”, продовжує йти шляхом талановитих батьків та вже встигла виконати ролі у спектаклях театру.

У 2013 році випускник «Купави» Альджбур Махмуд відзначений дипломом управління у справах сім’ї молоді та спорту за друге місце з спортивного танцю України (танцювальна школа Гараніної) та у 2014 році дипломом Харківської міської ради, федерації спорту за перше місце у Всеукраїнських змаганнях зі спортивних танців, грамотою Чемпіонату України зі спортивних танців у категорії ювенали І – Е за перше місце в латино-американських танцях (м. Київ).

У 2014 році вихованець закладу Левчич Єгор отримав грамоту за перше місце з першості спортивного клубу «Кемпо» (дзю-до) у ваговій категорії до 20 кг.

У 2014 році випускниця закладу Альджбур Лілія була відзначена дипломом Всеукраїнського фестивалю в Боромлі «Зерна надії» і зайняте перше місце у молодшій віковій категорії. Одержала диплом Відкритого міського фестивалю дитячої творчості «Ми діти твої, Україно!» і зайняте третє місце.

У 2014 році вихованка Ніколаєнко Софія отримала медаль за зайняте третє місце зі спортивних танців, відвідує «Кіндер-клуб», де займається ритмікою та хореографією.

Особливу гордість викликають випускники, чия майстерність відома не лише у нашій країні а й поза її межами. Активна учасниця танцювального колективу проекту Х-фактор Білоконь Олена (2013 рік) потрапила ще і до призової десятки, конкурсу-шоу на телеканалі СТБ «Танцюють всі» (2014 рік) і довгий час радувала глядачів разом із партнером своїми чудовими виступами.

Щасти, Вам, таланти «Купави»!