15 січня – День капелюха.

15 січня щорічно  відзначають незвичайне свято – Національний день капелюха (National Hat Day). Пропонуємо взяти свій улюблений капелюх і відзначити разом  це веселе свято.   Справа в тому, що капелюхи чарівні на всіх. Вони покривають облисіння у чоловіків, маскують погане волосся, є відмінною заміною сухому шампуню. По суті, вони ідеальне рішення для всього, що відбувається в перукарні. І навіть якщо у Вас немає проблем з волоссям, вони все одно корисні. Це тому, що вони дозволяють дуже легко продемонструвати свій дивовижний стиль.

Капелюхи носять для захисту від яскравого сонця або мокрого снігу, по урочистим і релігійним випадкам, для тепла або в якості модного аксесуара. А Ви знали, що в минулому капелюхи навіть були показником соціального статусу?

У 1980-х були популярні екстравагантні капелюхи, і на початку двадцять першого століття яскраві головні убори повернулися новою хвилею самих різних капелюхів. Деякі нові колекції неможливо описати інакше, як «скульптури для носіння». Не дарма багато поп-зірок зробили капелюхи невід’ємним атрибутом своїх виступів.

Можливо, звичайно Ви носите головні убори тільки в холодну погоду і на пляжі, але, думаємо, День капелюха дещо змінить Ваше ставлення до них. Все-таки не даремно вони вже стільки століть міцно влаштувалися в нашому гардеробі.