Купава інформує

Рішення Сумської міської ради від 26.01.2011 №164-МР “Про передачу в оперативне управління та на баланс комунальним установам (закладам), підпорядкованим управлінню освіти і науки Сумської міської ради, майна комунальної власності територіальної громади міста Суми”.

Договір № ДЗРПо-115 про передачу майна, що є комунальною власністю територіальної громади міста Суми, на праві оперативного управління.

Головою метою Центру розвитку є створення найкращих умов для всебічного розвитку здібностей дітей, утвердження особистості дитини в різних видах діяльності у межах роботи різноманітних гуртків, студій.

Найулюбленіше місце дітей і дорослих – «Природнича лабораторія», своєрідний центр науки й природи, яка у формі дослідницько-пошукової роботи розвиває пізнавальний інтерес дітей до природи, розкриває її багатогранну цінність.

Студія зображувальної діяльності, де дошкільники потрапляють у чарівний світ мистецтва, вчать пізнавати і любити прекрасне.

Кімната-музей Слобожанщини – дає можливість малюкам побувати в атмосфері народних звичаїв, традицій, симовлів та оберегів.

Спортивна зала, де малюки вчаться бути спритними, витривалими та сміливими.

Музична зала запрошує вихованців до подорожі в дивовижний світ музики і танцю.

Кабінети: практичного психолога, вчителя-логопеда, методичний, де можна отримати консультативну допомогу, як батькам, так і педагогам з питання виховання та навчання.

 
Спортивний майданчик, де дітлахи із задоволенням займаються фізкультурою.